Ads Top

Tweak biedt nu ook in Leeuwarden 1.000 Mbit via glasvezel

Internetaanbieder Tweak biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om 1.000 Mbit internet via glasvezel te bestellen in Leeuwarden. Na Almere en Enschede is Leeuwarden de derde stad in Nederland waar Tweak supersnel internet uitrolt. Tweak wordt daarmee de op twee na grootste glasvezel operator van Nederland.

Tweak is de eerste internetaanbieder die de snelheid van 1.000 Mbit in Leeuwarden aanbiedt. Via een postcodecheck op de website van Tweak kunnen inwoners van Leeuwarden vanaf vandaag controleren of deze snelheid ook op hun adres beschikbaar is, en desgewenst meteen bestellen. De apparatuur van Tweak hangt inmiddels in 21 wijkcentrales waarmee 52.000 huizen bereikt worden. Wie kiest voor glasvezel van Tweak kan overigens rekenen op een compleet aanbod: snel internet, telefonie én tv van Sparql met HBO standaard in het basispakket. Tweak verwacht de eerste aansluitingen rond 1 juli 2015 op te kunnen leveren aan bestaande en nieuwe klanten.

Tweak is een klein en onafhankelijk familiebedrijf uit de polder. In 2002 opgericht door echte tweakers: fanatiekelingen uit de gemeenschap rond Tweakers.net die niets liever wilden dan zelf de touwtjes in handen hebben als het gaat om internettoegang.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.